El Cultiu

AGRICULTURA RESPONSABLE

06/08/2014

Dins del projecte Agricultura Responsable de casaametller, la cura per mantenir els enemics naturals que eliminen les plagues dels conreus, és l’element clau per evitar els tractaments químics residuals.

Un exemple és aquesta foto feta als nostres hivernacles d’Argentona aquesta setmana: l’Encarsia Formosa en una flor de tomaquera. Aquesta petita vespa paràsita, que es pot trobar de forma natural als camps, controla la mosca blanca dels hivernacles sense que s’hagin de fer tractaments químics.

encarsia

Als hivernacles també instal·lem trampes de feromones com la de la foto, que atrapen les mosques blanques de les tomaqueres  i serveixen per verificar que la plaga no puja a nivells alarmants.

trampa

Instal·lem caixes d’abellots als hivernacles per afavorir la pol·linització de les tomaqueres.

abellots_2

0 Comentaris

Deixa un comentari