Nutrició

Fruita o verdura?

30/04/2015

Tot i que la majoria del pes del tomàquet és aigua, es diferencia de la resta de verdures i hortalisses perquè conté més sucres que la majoria d’elles. Això li confereix un gust lleugerament dolç i fa que es consideri una fruita-hortalissa.

fruitaoverdura?
A més, el tomàquet és un aliment que conté una gran varietat de nutrients essencials per a l’organisme que són beneficiosos per a la salut. És font de fibra, minerals i vitamines (A, del grup B, C), i a més se sap que té una quantitat important d’antioxidants. La vitamina C, per exemple, afavoreix l’absorció del ferro dels aliments, mentre que la vitamina A és bona per a la vista, els cabells, les mucoses i el funcionament del sistema immunològic. 

You Might Also Like

0 Comentaris

Deixa un comentari