Productes Singulars

Productes Singulars

19/08/2016

tomateca_capçalera

Albergínia llarga

L’albergínia llarga, blanca per dins i morada tirant cap a negra per fora, és una varietat autòctona de Catalunya “de tota la vida”. A nosaltres ens encanta perquè és especialment gustosa i no amargueja i a més, és molt agraïda a la cuina ja que no absorbeix l’oli.

Per això, tot i no ser actualment un cultiu molt estès, nosaltres hem apostat 100% per aquesta joieta catalana que creix a la Finca Can Vives, al Maresme, amb la que podreu delectar-vos i ser creatius i cuinetes, durant la temporada d’estiu.

Mongeta tendra rodona extra fina

Abans, al contrari que avui dia, era més habitual trobar als mercats molta més quantitat de mongeta rodona, que perona i és que molts desconeixen el seu potencial a la cuina relegant-la sempre a fer el paper de guarnició.A la Finca del Delta de l’Ebre, la nostra mongeta tendra creix en un paratge privilegiat. Amb la brisa del mar es dóna una temperatura lineal que regula la calor i fa que la mongeta sigui menys fibrosa. A això se li suma una aigua infiltrada de minerals del mar que potencien el seu sabor convertint-la en l’estrella de les cuines catalanes!

Tomàquet Cherry de branca

El tomàquet Cherry s’ha convertit en un dels clàssics preferits de la casa. Amb el pèsol, són les llaminadures vegetals de l’hort!

Els nostres creixen a la costa del Maresme i són populars per la seva peculiar dolçor que s’aconsegueix gràcies a la humitat del mar, la fresca i la protecció de les muntanyes de la Serralada Litoral que creen un microclima ideal.

tomateca_peu

0 Comentaris

Deixa un comentari